زلنسکی: ترامپ باید روسیه را متجاوز معرفی کند تظاهرات در تل‌آویو با «ظرف‌های خالی» برای غزه واکنش سفارت ایران به اتهام‌زنی‌های هلند ترامپ: مذاکرات هسته‌ای برای توافق با ایران به‌خوبی پیش می‌رود شمار شهدای امروز غزه به ۶۱ نفر رسید (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) وزیر ورزش عراق به زیارت حرم امام‌رضا(ع) مشرف شد بیانیه فراکسیون نمایندگان اهل سنت درباره اهانت از رسانه ملی منتظر جنگ میان هند و پاکستان باشیم؟ | فرصت ۴۸ ساعته هند به اتباع پاکستان فرانسه: آماده ادامه گفت‌و‌گو‌ها با تهران هستیم رهبر انقلاب: مردم غزه و لبنان با ایستادگی خود در خط ائمه کار می‌کنند + ویدئو مهم‌ترین موضوعات مطرح شده در نشست اعضای کمیسیون امنیت ملی مجلس و فرماندهان فراجا دیدار چهارجانبه ایران، چین و روسیه با گروسی در خصوص وضعیت برنامه هسته‌ای ایران اعلام آمادگی عراقچی برای سفر به پاریس، برلین و لندن تحقیق و تفحص از بانک مرکزی در دستورکار مجلس| یک بانک خصوصی، عامل شکل‌گیری ۳۵ درصد از تورم کشور امیر سرتیپ صباحی‌فرد و سردار حاجی‌زاده از مواضع پدافندیِ نطنز و خنداب بازدید کردند ارتش چین برای هشدار به ناوشکن آمریکایی، نیروهای هوایی و دریایی اش را اعزام کرد جزئیاتی از دیدار وزرای امور خارجه ایران و چین در پکن جزئیات پرونده «کرسنت» از سوی پورمحمدی اعلام شد یورش هوایی روسیه به کی یف اوکراین با ۹ کشته و ۷۰ زخمی اژه ای: ایران، میزبان بیست‌و‌یکمین نشست قضایی کشورهای عضو سازمان شانگهای خواهد بود ترامپ از احتمال دیدار خود با پوتین خبر داد اولین مراسم هولوکاست بدون حضور نتانیاهو| پهپاد ناشناس سرنگون شد معاون وزیر کشور: اعطای فوق‌العاده خاص کارکنان شهرداری‌ها تصویب شد وزیر کشور در مشهد: ایجاد سازمان ملی مهاجرت موجب یکپارچگی مدیریتی می‌شود+ویدئو ترامپ: مذاکرات با چین برای توافق عادلانه خوب پیش می‌رود وزیر کشور وارد مشهد شد (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) عراقچی: تلاش‌های رژیم اسرائیل برای منحرف کردن دیپلماسی کاملاً واضح است سردار رحمان علیدوست، رئیس سازمان وظیفه عمومی فراجا شد (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

آیت‌الله علم‌الهدی: توسعه علمی، زمینه‌ساز حل‌وفصل همه مشکلات کشور است | سازمان بسیج علم، قلب تپنده حرکت نخبگانی استان باشد

  • کد خبر: ۱۷۳۰۱۰
  • ۱۵ تير ۱۴۰۲ - ۱۵:۱۴
آیت‌الله علم‌الهدی: توسعه علمی، زمینه‌ساز حل‌وفصل همه مشکلات کشور است | سازمان بسیج علم، قلب تپنده حرکت نخبگانی استان باشد
نماینده ولی‌فقیه در خراسان رضوی گفت: در شرایط فعلی پیشرفت و تعالی علمی ایران اسلامی است که در صدر امور قرار دارد زیرا به ‌وسیله توسعه علمی است که می‌توان به ثروت درونی رسید.

به گزارش شهرآرانیوز، آیت‌الله سیداحمد علم‌الهدی امروز، ۱۵ تیر، در دیدار با جمعی از نخبگان، پژوهشگران و فناوران خلاق بسیجی استان که به میزبانی دفتر نماینده، ولی فقیه در استان برگزار شد، اظهار کرد: اوایل پیروزی انقلاب متأسفانه براساس نفوذ فرهنگی طاغوت، شرایطی به وجود آمده بود که قشر نخبگانی و اندیشمندان جامعه همگی در حالات روحی و موضع‌گیری‌های فرهنگی خود متأثر از فرهنگ غربی بودند. بر همین اساس اکنون شما را می‌توان سرمایه و افتخار این کشور دانست، زیرا وجود شما نشانی روشن از ارتقا و رشدی دارد که جامعه انقلابی کشور به آن دست پیدا کرده تا به عالی‌ترین مراتب علمی دست پیدا کند و در تخصصی‌ترین زمینه‌های موجود، گره‌گشای سایر اقشار و آحاد ملت باشد.

وی افزود: شما عزیزان جوان بسیجی باید متوجه باشید که به شما به چه چشمی نگاه می‌کنند. این یک نظام ارزش‌گذاری است که شما باید به آن توجه کنید. در شرایط فعلی، پیشرفت و تعالی علمی ایران اسلامی است که در صدر امور قرار دارد، زیرا به وسیله توسعه علمی است که می‌توان به ثروت درونی رسید، جامعه را از گرفتاری‌های موجود بی‌نیاز کرد و شرایطی را رقم زد که زمینه ظهور بقیه‌الله الاعظم (عج) را فراهم کند.

سازمان بسیج علمی، قلب تپنده دانش‌بنیان‌های استان

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی خاطرنشان کرد: خوشبختانه امروز دولت نسبت به مسائل دانش‌بنیان و شرکت‌های فناور توجه ویژه‌ای دارد. رئیس‌جمهور در سفر استانی وقتی به مشهدالرضا (ع) آمدند، بازدید از پارک علم و فناوری را در دستور کار قرار دادند تا نشان دهند که نسبت به این مسئله دغدغه دارند. علاوه بر این در حالت کلی امروز تحت تأثیر بیانات رهبر معظم انقلاب و فعالیت دولت، شرایط به گونه‌ای رقم خورده که اگر هم سازمان یا جریانی خود را بی‌توجه به حوزه دانش‌بنیان بداند و در این راستا حمایتی از خود نشان ندهد، خودبه‌خود توسط مردم و سایر جریان‌ها به انزوا رانده خواهد شد.

وی ادامه داد: این شرایط مطلوبی است که حمایت سازمان‌ها از دانش‌بنیان‌ها به یک استاندارد مرسوم و هنجار مقبول تبدیل شده است. در همین فضا باید کمیته‌ای به دستور فرمانده سپاه استان ایجاد شود که حمایت از سازمان بسیج علمی را سرلوحه برنامه‌های خود بداند. این حمایت‌ها نیز در نهایت باید شرایطی را رقم بزند که سازمان بسیج علمی به قلب تپنده و جریان ساز حرکت نخبگانی استان تبدیل شود.

علم‌الهدی تأکید کرد: این حمایت برای بازاریابی بیشتر، تجاری‌سازی محصولات و کمک به تولید محصولات دانش‌بنیان است، زیرا در حال حاضر کشور‌های همسایه ما بازار بکر و نیازمندی به محصولات شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی دارند و البته به‌موازات بازاریابی خارجی، بازاریابی داخلی هم باید تقویت شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->